Termeni si conditii

Va rugam sa consultati in randurile de mai jos politica de termeni si conditii ce sta la baza activitatii site-ului ancore.ro.

Va avertizam ca vizitarea site-ului se considera un accept total si neconditionat a politicii noastre de termeni si conditii, asa incat va rugam sa cititi cu atentie randurile de mai jos. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni va trebui sa parasiti urgent site-ul nostru.

Ancore.ro va pune la dispozitie o gama variata de informatii legate despre pescuit, pe care le puteti folosi liber numai in interes propriu. Este cu desavarsire interzisa folosirea informatiilor afisate in scop comercial, indiferent daca aceasta se face prin copiere, deformare, reformulare sau trunchiere, sau de mediul in care se foloseste (print sau online).

Informatiile noastre sunt de uz general si nu sunt adaptate pentru niciun caz particular. In cazul in care doriti sa folositi aceste informatii, este recomandat sa va adresati in prealabil unor specialisti in domeniu, pentru a afla pareri specializate asupra informatiilor noastre.

Ancore.ro nu isi asuma nicio responsabilitate asupra corectitudinii si veridicitatii informatiilor afisate pe site si isi rezerva dreptul unilateral de a inlocui in orice moment informatiile afisate, fara nicio notificare prealabila.

Administratorul, editorii sau gafe.ro nu pot fi trasi niciodata la raspundere pentru eventualele daune ce si-ar putea face aparitia odata cu folosirea informatiilor de pe site, indiferent de locul, ocazia sau momentul in care acestea si-ar putea face aparitia.