Confidentialitate

Ancore.ro este pe deplin constient de importanta confidentialitatii celor ce ne viziteaza site-ul si depune eforturi permanente in ceea ce priveste imbunatatirea acesteia. Site-ul nostru va face tot posibilul pentru a asigura vizitatorilor o navigare anonima, cat mai placuta si ferita de orice incidente.

Accesul vizitatorilor pe site este interpretat ca un acord total si neconditionat asupra politicii noastre de confidentialitate, asa incat va rugam sa cititi cu mare atentie randurile de mai jos.

Ancore.ro utilizeaza fisierele de tip cookie, ce sunt destinate culegerii de informatii legate de comportamentul fiecarui utilizator atunci cand viziteaza site-ul nostru. Astfel, aceste fisere ne vor furniza informatii despre timpul petrecut de fiecare vizitator pe site, sectiunile si articolele accesate si rata de interes a informatiilor accesate.

Analiza acestor informatii ne va oferi posibilitatea de a ne imbunatati serviciile si informatiile oferite si de a creste viteza de raspuns a site-ului la cererile vizitatorilor.

Cookies-urile nu sunt destinate culegerii altor informatii fata de cele mentionate mai sus si nici nu pot face acest lucru.

Orice vizitator isi poate manifesta optiunea de a nu instala acest tip de fisiere, fie printr-un refuz direct de instalare, fie prin modificarea unor setari in browserul folosit, insa in acest caz este posibil ca functionalitatea ancore.ro sa fie afectata.